PREDSTAVLJEN PROGRAM RADA ZA NOVU SEZONU 2020/21 I NOVI TRENER MOK UMAG-CPM UMAGO

Novi trener

Jučer 09.09. sa početkom u 18,00 sati, u gradskoj vječnici, uz veliki odaziv svih, održan je sastanak izvršnog odbora MOK UMAG-CPM UMAGO kluba, sa roditeljima i članovima kluba, uoči početka nove sezone treninga i natjecanja 2020/21.
Predsjednik kluba je prvo govorio i predstavio raspored treninga u novoj sezoni, te mjere kojih će se trebati pridržavati u dvoranama, roditelji, članovi kluba i ostali. Što se tiče natjecanja u županijskim i međužupanijskim ligama, te 2 lige zapad za seniore, točni datumi početka istih, bi se trebali znati do kraja 9 mjeseca.
Nakon toga je predstavljen i novi trener kluba, koji preuzima vođenje svih kategorija, a to je naš dugogodišnji član i igrač, Luka Burić.
Nakon što je sa 01.07. klub napustio dosadašnji trener Dragan Salapura radi odlaska u novi klub, izvršni odbor kluba nakon razmatranja svih mogućnosti i ponuda, odlučio se dati priliku našem mladom članu. Izvršni odbor je zaključio kako treba raditi na dugoročnom rješenju, tj stvarati vlastite kadrove, kao zalog za budućnost. Zato smo se odlučili da prednost dajemo našim kadrovima koji imaju volju i žele nastaviti se baviti odbojkom a i trenerskim poslom. Uvijek je akcent rada našeg kluba bio na mlade, i tako i u ovoj situaciji.
Luka Burić rođen je 1997 godine, osnovnu i srednju školu završio je u Umagu i Bujama, a trenutno je zaposlen u HT-u. Član je kluba od kraja 2012. godine, to jest od samih početaka. Standardni je dio seniorske ekipe. Prošao je sve kategorije kluba i zajedno sa klubom 3 puta bio prvak 2 HOL zapad, 2 puta igrao 1/8 finala Kupa Hrvatske. U zadnje 3 godine bio je i desna ruka bivšem treneru, i stekao znanja koja će mu sigurno koristiti na novom poslu.
Dogovoreno je i sa savezom da se upiše tečaj za licenciranjem koji bi trebao biti krajem godine.
Sa punim povjerenjem i podrškom od strane uprave kluba i izvršnog odbora preuzima vođenje svih kategorija. Sigurni smo da će kao i do sada u klubu, sa puno zalaganja, savjesno i odgovorno obavljati zadatke koji budu pred njim. Uprava, izvršni odbor kluba bit će podrška u svakom trenutku.
Kao izvršni odbor i uprava, i kao uvijek do sada, vodili smo računa o svim aspektima i potrebama kluba, i naših članova.
Čestitamo mu i želimo puno uspjeha u daljnjem radu
Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK UMAG-CPM UMAGO

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.