JUNIORI MOK UMAG-CPM UMAGO BRONČANI NA KLUPSKOM PH ZA MLAĐEDOBNE KATEGORIJE U ODBOJCI NA PIJESKU

Klupsko PH kadeti i juniori
« od 2 »

Jučer, u subotu 29. kolovoza u Puli na prekrasnim terenima u Valkanama, održano je klupsko državno prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore u odbojci na pijesku.
Juiniori MOK UMAG-a su osvojili brončanu medalju, dok su kadeti osvojili 4. mjesto.
Ove godine za kadete i juniore su nastupali slijedeći igraći: Leo Savić, Nicolas Sodomaco, Danijel Kremer, Simone Bassanese i Oscar Fattor-Hlaj. Nažalost Gabriel Nadal nije mogao nastupati zbog bolesti.
Čestitke dečkima na zalaganju i borbenosti. S obzirom na jak vjetar koji je puhao tijekom cijelog dana, nedostajalo je i malo sreće. Bez obzira na to, i ovako pomlađeni, dokazali su da klub opet ima novu generaciju koja će još koju godinu predstavljati naš klub:
Dan nije baš najbolje počeo, pošto je na autocesti, nekoliko kilometara prije izlaza za Pulu, na kombiju pukla guma, tako da smo morali potražiti pomoć HAK-a i organizatora prvenstva, te naših prijatelja iz KOP Žnjan koji su pritekli u pomoć i preuzeli dečke, kako bi stigli na vrijeme za takmičenje. Hvala Splite!
Hvala svim još jednom, pogotovo dečkima na rezultatu i zalagnaju koje su pokazali tijekom cijelog ljeta upornim radom i treniranjem.
Hvala vam
Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK UMAG-CPM UMAGO

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.