ODLIČAN ZAVRŠETAK SEZONE NAŠIH DEČKI U 4. KOLU 1. HRVATSKE LIGE U ODBOJCI NA PIJESKU U NOVALJI NA OTOKU PAGU

 

Proteklog vikenda 14. i 15.08. na terenima plaže u Novalji na otoku Pagu, održalo se 4. i zadnje kolo 1.Hrvatske lige u odbojci na pijesku za seniore.
Ovog vikenda MOK UMAG-CPM UMAGO je nastupao u slijedećim sastavima:
1. par: Luka Burić/ Borut Marković
2. par: Alex Četojević/Nicolas Sodomaco
Ovog vikenda gledali smo fantastične predstave naših parova, bez obzira na tropske vrućine koje su vladale u Novalji, naši dečki su odigrali na vrhunskom nivou, svi do jednoga. Prvog dana naši su dečki upisali jedan remi, protiv ekipa KOP ŽNJAN-a, i jednu pobjedu, protiv ekipa HAOK ŽAL BANJOLE.
Drugog dana, u nedjelju, protiv KOP ZAGREB-a upisane su pobjede za oba naša para.
Tako je ovog vikenda osvojeno 5 od ukupno 6 mogućih bodova, što je naš klub plasiralo na 4. mjestu ljestvice, uz samo 2 boda zaostatka za trećim, što predstavlja vrhunski rezultat s obzirom na prvu godinu natjecanja u 1. hrvatskoj ligi odbojke na pijesku.
Pravo zadovoljstvo je bilo gledati pogotovo naše najmlađe članove, Nicolas Sodomaca i Alexa Četojevića, kako igraju protiv iskusnijih igrača, bez straha i ravnopravno. To je na kraju i rezultiralo pobjedama. Isto tako moramo reći da je naš iskusniji par (Borut Marković i Luka Burić) odigrao briljantno i upisao sve tri pobjede uz jednu jako dobru i zrelu igru.
To je još jedan dokaz kako Umag stvara uvijek neke nove mlade igrače, što predstavlja veliko zadovoljstvo za klub, pošto Umag je ipak bio i ostao pionir i koljevka ovog predivnog sporta u Hrvatskoj
Rezultati i tablica na linku dolje
Bravo dečki, čestitamo vam od srca na odličnom rezultatu.
MOK UMAG-CPM UMAGO
Predsjednik kluba

55 downloads 1.0 Edi Forza 16-08-2021 11:55
 
49 downloads 1.0 Edi Forza 16-08-2021 11:56

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.