OBAVIJEST ČLANOVIMA, RODITELJIMA, PRIJATELJIMA, AKTIVISTIMA I SIMPATIZERIMA NAŠEG KLUBA, MOK UMAG-CPM UMAGO

Dragi naši,
Već je prošlo 41 dan od kada su se počele primjenjivati mjere u borbi protiv pandemije   koronavirusa koja nas je pogodila. Nitko od nas prije samo nekoliko mjeseci nije ni mogao zamisliti da će nas zadesiti ovakva situacija, da će sve aktivnosti, poslovne, školske, treninzi, sport itd,  doslovce se zaustaviti.
U ovo vrijeme, u kojem ne znamo kakve će sve posljedice na ekonomiju te na sve aktivnosti, a u to uključujemo i našu djelatnost (odbojka), ostaviti ova pandemija, mi kao odgovorne osobe u klubu te članovi našeg Izvršnog odbora, cijelo vrijeme smo aktivni, te pažljivo i odgovorno pratimo situaciju, i shodno tome poduzimamo sve potrebno kako bi se održala stabilnost kluba i njenih članova, kako bi dočekali spremni popuštanje mjere. Cijelo vrijeme smo u kontaktu sa gradom Umagom i njegovim ustanovama, sa državnim institucijama (HOS i SDUŠ), koji rade zajedno sa vladom na mjerama pomoći u sportu.
Isto tako vodimo računa o onom što nas očekuje kada stožeri civilne zaštite budu počeli popuštati mjere vezane za okupljanja. To su prvenstveno mjere koje ćemo kao klub poduzeti vezano za nastavak treninga i eventualna natjecanja (prije svega ona vezana za beachvolley), i ujedno vodeći računa o stručnom stožeru.
Kao što smo i prije ove situacije uvijek napominjali, naš prioritet su naši članovi, prije svega oni najmlađi, jer osnovni cilj kluba je okupljanje mladih i približiti ih odbojci. Pošto je odbojka sport bez kontakata, kada mjere popuste, biti će vjerojatnije lakše organizirati treninge nego kod nekih drugih, kontakt sportova.
Sigurno je da situacija vezana za privredu neće biti kao proteklih godina, da će ova pandemija ostaviti posljedice na sve grane privrede, pa tako i na našu aktivnost. Mi kao klub, zajedno sa gradom Umagom i njegovim ustanovama, te pomoću drugih subjekata, pokušati ćemo napraviti sve što je moguće, kako bi nastavili što bolje sa našom aktivnošću, pogotovo što se tiče naših članova i naše djece.
U svemu tome će nam sigurno biti od velikog značaja i vaša pomoć, kao i do sada, kako bi najmlađima mogli osigurati što bolju aktivnost i budućnost. Jer svi mi smo tu da našoj djeci omogućimo što bolju budućnost, a to naravno uključuje i bavljenje sportskim aktivnostima, kako bi kroz zdrav način života, razvijali zdravo, tolerantno i napredno društvo.
Ova situacija je sigurno utjecala na sve nas, i nadamo se da ćemo iz svega toga izvući neke pouke, te izaći puno jači i složniji, kao što i dolikuje svakom sportašu, i da će nas ovo još više zbližiti a ne udaljiti. Jer sport je uvijek pobijedio u svim teškim situacijama.
Čim okolnosti budu dozvolile, uprava kluba zajedno sa stručnim stožerom, sazvat će sastanak članova i roditelja, kako bi se dogovorili oko nastavka naših aktivnosti.
Ovim se putem zahvaljujem svima još jednom na podršci našem klubu i pomoći, u ovim teškim vremenima. Čuvajmo se i dalje, sebe i druge, kako bi se čim prije vratili svim našim aktivnostima.
Slušajmo još neko vrijeme upute stožera, te se držimo istih.
Sve će biti u redu!
Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK UMAG-CPM UMAGO

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.