NAKON POPUŠTANJA MJERA, PONOVO SE KREĆE SA TRENINZIMA

 

OBAVIJEST ČLANOVIMA, RODITELJIMA, PRIJATELJIMA, AKTIVISTIMA I SIMPATIZERIMA NAŠEG KLUBA, MOK UMAG-CPM UMAGO

 

Dragi naši svi,
Već je prošlo 63 dana od kada su se počele primjenjivati mjere u borbi protiv pandemije   korona virusa koja nas je pogodila. Iako su sve naše sportske aktivnosti svih kategorija bile prekinute, uprava kluba i izvršni odbor kluba, kao odgovorne osobe, cijelo vrijeme je bilo aktivno i pratilo situaciju, te isto tako se pripremalo za ono što slijedi.
Slijedom toga, drago nam je vas obavijestiti da naš klub MOK UMAG-CPM UMAGO, nakon svih dozvola HZJZ, stožera civilne zaštite, grada Umaga i svojih ustanova, kreće ponovo sa treninzima svih svojih kategorija, u ponedjeljak 18.05.2020.
Naime odlukom stožera civilne zaštite RH, od 13.05. je dozvoljeno ponovno treniranje i moguće je korištenje dvorana.
Za sada ćemo, ako vrijeme dozvoli, treninge organizirati na igralištu iza školske sportske dvorane, dok mjerodavni u gradu Umagu ne dozvole eventualno treniranje u dvoranama.
Shodno tome date su detaljne upute treneru kako se svi trebaju ponašati za vrijeme treninga i poslije, u ovoj novoj situaciji, a sve na osnovu preporuka stožera RH, i HZJZ.
Molimo sve vas da se svi pridržavate uputa i preporuka, a koje će svakom mladom članu i njihovim roditeljima objasniti naš trener, pri prvom treningu.
Kao što smo i prije ove situacije uvijek napominjali, naš prioritet su naši članovi, prije svega oni najmlađi, jer osnovni cilj kluba je okupljanje mladih i približiti ih odbojci.
Mi kao klub, zajedno sa gradom Umagom i njegovim ustanovama, te pomoću drugih subjekata, pokušati ćemo napraviti sve što je moguće, kako bi nastavili što bolje sa našom aktivnošću, pogotovo što se tiče naših članova i naše djece.
U svemu tome će nam sigurno biti od velikog značaja i vaša pomoć, kao i do sada, kako bi najmlađima mogli osigurati što bolju aktivnost i budućnost. Jer svi mi smo tu da našoj djeci omogućimo što bolju budućnost, a to naravno uključuje i bavljenje sportskim aktivnostima, kako bi kroz zdrav način života, razvijali zdravo, tolerantno i napredno društvo.
Ova situacija je sigurno utjecala na sve nas, i nadamo se da ćemo iz svega toga izvući neke pouke, te izaći puno jači i složniji, kao što i dolikuje svakom sportašu, i da će nas ovo još više zbližiti a ne udaljiti. Jer sport je uvijek pobijedio u svim teškim situacijama.
Ovim se putem zahvaljujem svima još jednom na podršci našem klubu i pomoći, u ovim teškim vremenima. Čuvajmo se i dalje, sebe i druge Slušajmo još neko vrijeme upute stožera, te se držimo istih.
OSTANIMO ODGOVORNI
Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK UMAG-CPM UMAGO

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.