MOK UMAG-CPM UMAGO PO TREĆI PUTA PRVAK 2 HOL ZAPAD SENIORI PO ODLUCI UPRAVNOG ODBORA HOS-a

Sukladno naputcima Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, a u cilju prevencije širenja COVID-19 virusa i odgovornosti prema ostalima, Upravni odbor Hrvatskog odbojkaškog saveza (HOS-a), na današnjoj je sjednici donio odluku o prekidu svih ligaških natjecanja u muškoj i ženskoj konkurenciji te zaključio rang ljestvica klubova prema zatečenom stanju.
Tako je MOK UMAG-CPM UMAGO po treći puta u 5 godina takmičenja osvojio naslov prvaka 2 HOL zapad za seniore. Čestitamo dečkima i treneru na ovom novo iznimnom rezultatu.
Iako ovaj rezultat je nažalost i rezultat trenutne vanredne situacije u cijeloj državi i svijetu, izazvanom pandemijom koronavirusa, pa se naslov prvaka dodijelio na osnovi trenutnog stanja na tablici, (iako smo imali 8 bodova prednosti 2 kola prije kraja) to ne umanjuje rezultat ove mlade ekipe i ove generacije. Svojim igrama i zalaganjem, pokazali su se kao jedna sjajna generacija, pred kojom je sigurno lijepa budućnost i još puno lijepih trenutaka te rezultata.
Ovim putem želim još jednom čestitati u svoje osobno ime, i u ime uprave kluba, svim dečkima i treneru na ostvarenom rezultatu. Isto tako bih se zahvalio našem dvojcu iskusnih igrača, Ivici Ico Radočaju i Abdelu Zoloti, koji su bili uz dečke i pružali im podršku tijekom sezone.
Slavlje se odgađa za neku drugu priliku, kad ova vanredna situacija prođe. Do tada se čuvajte te slušajte upute stožera i ponašajte se sukladno njima, štiteći time svoje zdravlje i zdravlje drugih.
Za MOK UMAG u sezoni 2019/20 su natupali: Luka Burić ©, Miren Mulvaj-Kopani, Ivica Ico Radočaj, Abdel Zolota, Leo Savić, Antonio Degrassi, Alex Ćetojević, Lars Turk, Gabriel Nadal, Danijel Kremer, Nicolas Sodomaco, Simone Bassanese, Mtteo Saina, Mitja Križovnik
Trener: Dragan Salapura

Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK UMAG-CPM UMAGO

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.