OBAVJEST SVIM ČLANOVIMA KLUBA MOK UMAG-CPM UMAGO, RODITELJIMA I SIMATIZERIMA

Dragi naši članovi Kluba, poštovani roditelji i prijatelji!
Danima smo razmišljali o situaciji koja nas je zatekla i kako ublažiti posljedice koje će ova korona kriza izazvati, kako u našim životima, tako i u našem klubu MOK UMAG-CPM UMAGO.
Razmišljali smo o utjecaju ove krize na našu djecu i na njihovo psihofizičko zdravlje, na kućni budžet svih vas, ali i na plaće, odnosno egzistenciju našeg trenera i njegovoj obitelji.. .
Zaključili smo da nam neće biti lako, no zajedničkim naporima nastojat ćemo opstati i izvući se iz ovoga još jači i povezaniji.
Za vrijeme trajanja zabrane okupljanja i održavanja treninga nećemo tražiti od vas plaćanje članarine, no oni koji imaju želju i mogućnost, mogu nastaviti plaćati članarinu na klupski IBAN.
No, najvažnije u ovom trenutku, osim ostati kod kuće, je i nastojati pomoći vašoj i našoj djeci da ostanu aktivna, pozitivno razmišljaju i fokusiraju se na ono dobro što svakodnevno mogu napraviti za sebe. U tu svrhu naš će trener održavati online treninge, odnosno slati treninge, vježbe i igre u koje se mogu uključiti i ostali članovi obitelji. A, ukoliko našim članovima kluba, bude potrebna psihološka pomoć, s povjerenjem se obratite našem treneru koji će vas povezati s stručnim osobljem.

U nadi da ćemo svi biti odgovorni, ostati zdravi te se ubrzo vidjeti na nekom sportskom terenu, srdačno vas pozdravlja vaš

MOK UMAG-CPM UMAGO

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.