MEĐUNARODNI TURNIR U BEACHVOLLEY-u „2 BRING IT PROMOTION’S OPEN 2019“ Umag 01-02.08.2019

Od 01-02.08. na terenima u Stella Marisu-Vila rita, održati će se drugi međunarodni turnir od serije od dva turnira, koji zajedno organiziraju američka firma Bring It Promotions, MOK Umag, grad Umag, Turistička zajednica grada Umag, te Plava Laguna, u beachvolley-u (odbojci na pijesku), naziva „2 Bring It Promotion’s OPEN 2019“, u ženskoj konkurenciji.
Na turniru će učestvovati ukupno 12 ekipa sa 2 kontinenta i iz 4 zemalja, od kojih, 7 sa Američkog sveučilišta iz Kalifornije, Los Angelesa „UCLA“, 2 ekipe iz Slovenije, 1 ekipa iz Finske i 2 ekipe iz Hrvatske.
Ove godine je MOK Umag uspostavio suradnju sa američkom firmom Bring It Promotions koja inače dolazi u Hrvatsku već 14 godina i dovodi u zimskim periodima odbojkaške ekipe sa američkih sveučilišta na pripreme. Odlučeno je da se ove godine tijekom ljeta organiziraju međunarodni beachvolley turniri u ženskoj konkurenciji.
Grad Umag, inače hrvatska koljevka beachvolley-a i MOK Umag, nastavljaju sa organizacijom vrhunskih turnira u ovom sportu, u kojem su bili pioniri u Hrvatskoj.
Ove godine se ujedno i obilježava 25 godišnjica od organizacije 1. službenog Otvorenog prvenstva Hrvatske koji se održao upravo u Umagu od 12-14.08,.1994. godine na terenima u Katoru, odakle je sve krenulo, i Umag ispisao povijest odbojke na pijesku u Hrvatskoj.
Slijedom svega toga, ove godine će se održati bezbroj međunarodnih i lokalnih turnira u bechvolley-u (odbojci na pijesku) kako bi dostojno obilježili ovu godišnjicu.

Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK Umag-CPM Umago

               

               

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.