1/8 FINALE KUPA HRVATSKE 2018. MOK UMAG : MOK RIJEKA 0:3 (14:25, 12:25, 17:25)

Jučer 24. listopada 2018. (srijeda), u umaškoj školskoj dvorani sa početkom u 20,00 sati, odigrao e se susret osmine finala Kupa Hrvatske, između ekipa MOK „UMAG“-CPM „UMAGO“, te prvoligaške ekipe MOK „Rijeka“ iz Rijeke.

Nakon lijepe i neizvjesne utakmice u finalu kupa za regiju zapad, dečki MOK UMAG-CPM UMAGO, ostvarili su jedan vrhunski rezultat te izborili pravo nastupa u 1/8 finala kupa Hrvatske i ušli među 16 najboljih ekipa. Ovo je bila prilika za naše dečke i za sve nas da vidimo na djelu našu ekipu protiv jednog premjer ligaša (MOK Rijeka) i prisustvujemo pravoj odbojkaškoj poslastici, prilika kakva se ne pruža svaki dan.

Od samog početka pitanje pobjednika nije bilo upitno, ali dečki MOK UMAG-a su svojim zalaganjem i igrom pokazali da su zaslužili biti u 1/8 finala. Sigurno je da bi što više ovakvih utakmica, omogućilo brži napredak naših mladih igrača. No na kraju svi možemo biti više nego zadovoljni jer su dečki pokazali da imaju potencijala, što svih nas jako veseli. Nakon ovog lijepog iskustva sada se okrećemo prvenstvu seniora i juniora te dječaka (mini obojka) koje nas očekuje već od ovog vikenda

Čestitke dečkima i treneru za ovaj postignut lijep rezultat za odbojku i za grad Umag, jer su dečki svojim zalaganjem to i zaslužili.

Za MOK UMAG su igrali: Karlo Burić, Luka Burić, Leo Savić, Ivica Radočaj, Abdel Zolota, Miroslav Drača, Luka Čelebić, Miren Mulvaj-Kopani, Antonio Degrassi, Alex Četojević,Kristijan Horvatović, Danijel Kremer, Tomas Tarandek, Filip Paljuh. Trener: Dragan Salapura


Hvala

Edi Forza

Predsjednik

MOK Umag-CPM Umago

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.