MINI ODBOJKA DJEČACI, PRVENSTVO ISTARSKE ŽUPANIJE

MINI VOLLEY

Danas 28. listopada 2018. (nedjelja), u dvorani u Pazinu sa početkom u 10,00 sati, naši dječaci imali su premjerni nastup u ligi Istarske županije u mini odbojci zajedno sa djevojčicama. Naime, od ove sezone na klub ima još jednu kategoriju, a to su dječaci u mini odbojci. Pored seniora i juniora, ovo svakako veseli pošto je to znak da klub polako raste. Trenutno imamo 18-tak dječaka godišta od 2008-2010 koji redovno treniraju, neki i više od godinu dana, pa se klub odlučio prijaviti i ovu kategoriju kako bi dečki iskusili smisao takmičenja. Moramo napomenuti da imamo još i 7 mlađih kadeta raznih godišta (od 2004 do 2007) no pošto su još premladi za tu kategoriju, te veliki raspon godina u godištima, ove godine ih nismo prijavili. To ćemo svakako učiniti dogodine kada ćemo im priključiti i neke iz grupe dječaka.

Dečki su danas igrali 3 utakmice i to protiv:

MOK UMAG – OK DRAGA      2:1 (15:11, 15:11, 7:15)

MOK UMAG – OK ROKWOLL 3:0 (15:7, 15:4, 15:4)

MOK UMAG – OK ALBONA    3:0 (15:0, 15:4, 15:4)

Čestitamo našim minićima i treneru na lijepom rezultatu na njihovom premjernom nastupu. Vratili su se iz Pazina sa puno emocija i jednim lijepim iskustvom.
Za MOK UMAG-CPM UMAGO su ovaj vikend nastupili: Simić Leon, Topalović Matej, Radetić Roberto, Alessio Matija, Stojaković Karlo, Čukić David. Trener Dragan Salapura
Ovo nas posebno veseli, pošto su oni budućnost kluba, i muške odbojke u Umagu.
Čestitke dečkima i treneru još jednom od strane svih nas u klubu.

 

Edi Forza

Predsjednik

MOK Umag-CPM Umago

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.