ZAVRŠNO DRUŽENJE SENIORA I UPRAVE KLUBA MOK UMAG-CPM UMAGO ZA KRAJ GODINE

Jučer 19.12. u 19 sati održano je zajedničko druženje članova seniorske ekipe Muškog odbojkaškog kluba MOK UMAG-CPM UMAGO, uprave kluba, gostiju, za završetak kalendarske godine 2018.
Tom prigodom, predsjednik kluba održao je kratki govor te se osvrnuo na rad u protekloj godini, koja je bila vrlo uspješna i vrlo dobra, što se tiče rezultata i što se tiče pristupanja  novih mladih članova u klub, što dokazuje ispravnost odluka uprave kluba a to je da se prvenstveno orijentira na rad sa mladima, bez kojih nema inače budućnosti.
Pritom se posebno zahvalio i treneru kluba, Draganu Salapuri koji svojim vrijednim radom i trudom, iskustvom i znanjem, doprinosi razvoju i širenju baze, te stručnom i kvalitetnom radu sa mladima, što je i bitan faktor za budućnost.
Ove 2018 godine MOK UMAG-CPM UMAGO po drugi put je osvojio naslov prvaka 2 HOL zapad za sezonu 2017/18, osvojio kup Hrvatske za regiju zapad, plasirao se u 1/8 finala kupa Hrvatske, mlađi kadeti su nakon što su bili 2. u regiji zapad se plasirali na državno prvenstvo i osvojili 10 mjesto, i time ispisao novu stranicu u povijesti kluba.
Ukratko možemo reći da je 2018 godina bila više nego uspješna u 7 godišnjoj povijesti kluba i ostati će zabilježena kao takva.
Nakon podjele klupskog kalendara svim članovima, predsjednik je svima zaželio Sretan Božić i sretnu Novu 2019 godinu.

Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK UMAG- CPM UMAGO 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.