UMAG OPEN 2018 od 22.-24.06. U STELA MARISU

SASTANAK GRADONAČELNIKA GRADA UMAGA I PREDSTAVNIKA HOS-a U UMAGU

 

U četvrtak 05.04.2018 u uredu gradonačelnika grada Umaga održan je sastanak sa predstavnicima HOS-a. Sastanku su prisustvovali gradonačelnik grada Umaga Vili Bassanese, zamjenik gradonačelnika Mauro Jurman, diektro  grada Umaga Milovan Popović, direktorica Valentina Bifflin, član odbora odbojke na pijesku pri HOS-u Frane Žanić, te predsjednik MOK Umag-CPM Umago Edi Forza (također član odbora odbojke na pijesku HOS-a), Povod ovom sastanku je bila organizacija Otvorenog prvenstva Hrvatske u Beachvolle-yu (odbojci na pijesku) koji bi se trebao održati od 22-24.06.2018 u Stela Marisu.

Na sastanku je dogovoreno, da nakon višegodišnje suradnje grada Umaga i HOS-a u organizaciji svjetskih juniorskih prvenstva, ove godine se krene i sa organizacijom Pojedinačnog otvorenog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku, koji bi se treba o održati od 22 do 24.06. 2018. na terenima u Stela Marisu.

Za početak sezone nema boljeg odabira, pošto kao što znamo Umag je koljevka odbojke na pijesku u Hrvatskoj, pošto je tu i održano prvo službeno prvenstvo Hrvatske davne 1994. godine na terenima u Katoru, nego krenuti upravo iz Umaga sa serijom od 5 turnira koji bi se trebali održati ove godine u Hrvatskoj.
Gradonačelnik Umaga gospodin Vili Bassanese, direktor turističke zajednice gospodin Milovan Popović, te predsjednik MOK UMAG-CPM UMAGO Edi Forza, iskazali su podršku i spremnost oko pomoći u organizaciji ovog turnira zajedno sa HOS-om. Dogovoreno je da se krene čim prije sa pripremom i svim potrebnim radnja kako bi se sve pripremilo na vrijeme.

Umag je opet u igri.

Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK UMAG-CPM UMAGO

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.