SLOVENSKE EKIPE OSVOJILE NASLOVE U OBJE KATEGORIJE OVOGODIŠNJEG IZDANJA 13. UMAG OPEN 2023.

 

 

 

13. UMAG OPEN – – 21.01.2023.

Nakon dvije godine odgode zbog pandemije (koronavirusa) završio je još jedan turnir u organizaciji našeg kluba MOK UMAG-CPM UMAGO
Velika zahvala ide prije svega učesnicima turnira, što su svojim prisustvom, opet kao i svih dosadašnjih godina dali poseban značaj ovom našem turniru. Zahvaljujemo se na opet velikom odazivu, što i dalje samo potvrđuje kvalitetu turnira. Imali smo priliku gledati vrhunsku odbojku u svim kategorijama, te mogli uživati u odličnim mečevima. Veliko nam je zadovoljstvo da se iz nekih zemalja prijavljuje sve više ekipa, što samo nam govori o ispravnoj koncepciji turnira u kojem mogu svi igrati I mladi I stariji.
Jedno veliko hvala ide svim članovima MOK UMAG-CPM UMAGO te upravi kluba, koja je još jednom potvrdila da bez obzira na prekid nije odustala od ovog (jednog od največih u srednjoj europi) turnira. Isto tako posebna zahvala I posebne čestitke idu svim volonterima koji su bili kao I svake prijašnje godine tu, spremni pomoći I odraditi, kako bi turnir prošao u najboljem redu.
Zahvala ide isto tako I svim sponzorima, te gradu Umagu I njegovim odjelima koji su pružili podršku I omogućili manifestaciju.
Nadamo se da ćemo dogodine uspijeti premašiti rekordan broj ekipa iz 2020 kad je bilo 57 ekipa iz 5 zemalja, u što smo duboko uvjereni.
Hvala svima još jednom na učestvovanju I ljepom druženju.
Vidimo se dogodine na 14. UMAG OPEN 2024.
Ove godine nastupilo je 49 ekipa u 4 kategorije iz 3 zemalja, Slovenije, Bosne I Hercegovine te Hrvatske, a na postelja su se popeli slijedeće ekipe po kategorijama:

MUŠKI UNDER 40

 1. mjesto: Stari Gotovci (Žužemberk, SLO)
 2. mjesto: ŠD Hit (Nova Gorica, SLO)
 3. mjesto: Miami Vice (Nova Gorica, SLO)

MUŠKI OVER 40

 1. mjesto: Odbojkarska oprema.si (Šempeter, SLO)
 2. mjesto: Friends (Rovinj, HR)
 3. Asocijalni sz Gocotom (Portorož, SLO)

ŽENE UNDER 40

 1. mjesto: Za dušu (Rijeka, HR)
 2. mjesto: Kućanice (Umag, HR)
 3. mjesto: Godzile (Maribor, SLO)

ŽENE OVER 40

 1. mjesto: Celjanke (Celje, SLO)
 2. mjesto: Labodke (Bled, SLO)
 3. mjesto: CI Umago (Umag, HR)

Nagrade za 1. mjesto osigurala je tvrtka Ghia Sport i Degrassi Wines, za 2. mjesto Decathlon Hrvatska i za 3. mjesto MOK UMAG – CPM UMAGO.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.