POVIJESNI REZULTAT MLAĐIH KADETA MOK UMAG-CPM UMAGO NA DRŽAVNOM PRVENSTVU HRVATSKE U ROVINJU

DRŽAVNO PRVENSTVO ROVINJ 11-13.05.

POVIJESNI REZULTAT MLAĐIH KADETA MOK UMAG-CPM UMAGO NA DRŽAVNOM PRVENSTVU HRVATSKE U ROVINJU

Na državnom prvenstvu za mlađe kadete, koje se održalo u Rovinju od 11-13. svibnja, mlađi kadeti MOK UMAG-CPM UMAGO, ostvarili su povijesni rezultat za naš klub i grad Umag. Ovo je bio prvi i povijesni nastup jedne generacije mladih odbojkaša na finalu državnog prvenstva Hrvatske. Već samim plasmanom na finalu kao 2 u regiji, naši dečki su postigli fantastičan rezultat u kratkom vremenu postojanja kluba i s obzirom da dečki treniraju nepune dvije godine.

Dečki su osvojili 10 mjesto u Hrvatskoj što je kao rezultat više nego odličan. Ovo je bila prilika da prošire svoja poznanstva, te da upoznaju dečke iz njihove generacije i imali su priliku odigrati protiv malo iskusnijih ekipa. U svakom slučaju naši dečki su pokazali da se mogu nositi sa svima, te da su u ove nepune 2 godine strahovito napredovali i naučili puno a sve to zahvaljujući predanom radu i treninzima pod vodstvom našeg trenera, Dragana Salapure.

Ovim putem želim u svoje osobno ime i u ime kluba čestitati dečkima i treneru na ostvarenom rezultatu.

Ujedno jedno veliko „hvala“ roditeljima koji su nam ova tri dana bez oklijevanja priskočili u pomoć u organizaciji svakodnevnog prijevoza u Rovinj, kako bi uspjeli dečkima priuštiti sudjelovanje na prvenstvu, pošto nismo bili u mogućnosti kao klub platiti spavanje u Rovinju. Hvala vam od srca.

Za MOK UMAG-CPM UMAGO su prvi put u povijesti nastupili na finalu državnog prvenstva slijedeći igrači: Danijel Kremer, Alex Četojević, Gabrijel Nadal. Patrik Fabijanić, Dominik Hatemić, Thomas Veznaver, Nicola Paljuh, Christopher Krasti, Dominik Rabak Vukić, Oscar Fattor Hlaj, Meris Hozanović, David Ileković, Ryan Grassi

Trener: Dragan Salapura

Hvala još jednom dečkima, treneru, roditeljima  i svima koji su bili uz nas ova tri dana

 

 

Edi Forza

Predsjednik kluba

MOK Umag-CPM Umago

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.