POLOVIČAN USPJEH OVOG VIKENDA ZA EKIPE „MOK UMAG-CPM UMAGO“ MLAĐIH KADETA I SENIORA

U nedjelju 10.12.2017. sa početkom u 17,30 h u školskoj sportskoj dvorani OŠ Marija i Lina, pomlađeni sastav MOK UMAG-CPM UMAGO, odigrao je utakmicu protiv ekipe OK „OPATIJE“  u susretu 5. kola 2 NOL zapad seniori.

Danas smo prisustvovali jednoj vrlo nervoznoj utakmici sa dosta grešaka sa jedne i druge strane, u čemu su gosti manje pogriješili u odlučujućem 5 setu i odnijeli 2 boda iz Umaga. Utakmica je završila 2:3 za OK Opatiju (18:25, 25:17, 20:25, 25:16, 12:15).
U svakom slučaju bilo je i odličnih poena i trenutaka pogotovo kad se lomio rezultat u pojedinim setovima.
U svako slučaju treba čestitati dečkima obiju ekipa na borbenosti i zalaganju, tako da su naši vjerni navijači ipak mogli uživati u utakmici.

Pomlađeni sastav MOK UMAGA je pokazao da ima za poradit na još nekim stvarima, ali s obzirom kad pogledamo da su 4 juniora u ekipi, (2001. i 2002. g) onda je samo pitanje vremena kada će pokazati svu svoju snagu i znanje.  

Za ekipu MOK Umag-CPM Umago, danas su nsatupali: Ivica Radočaj, Luka Čelebić, Miroslav Drača, Luka Burić, Karlo Burić, Leo Savić, Antonio Degrassi, Tomas Tarandek, Kristijan Horvatović

Trener: Dragan Salapura

Čestitke dečkima i treneru te posebna zahvala navijačima koji nas svaki dan prate u sve većem broju.

U popodnevnim satima točnije u 13 sati, mlađi kadeti su igrali isto tako 3 kolo međužupanijske lige u Rovinju. Odigrali su 2 utakmice i to:
OK Rovinj 1 : MOK Umag   2:0 (25:23, 25:15)

MOK Umag : OK Rovinj 2  2:0 (25:14, 25:13)

Treba čestitati našim mladim nadama na odličnoj igri. Malo je nedostajalo u prvoj utakmici da uzmu set ili utakmicu, no zafalilo je malo koncentracije u odlučujućim trenucima. No još ima vremena pošto su sve to mladi dečki koji treniraju godinu ili dvije a godišta idu od 2003 do 2008, tako da sigurno postoji mogućnost napretka. Ovom pobjedom i porazom, mlađi kadeti su samo potvrdili drugu poziciju u grupi A međužupanijske lige, te osigurali prolaz u drugi dio natjecanja na proljeće protiv ekipa iz primorsko goranske županije.

Za MOK Umag su nastupali slijedeći mladi kadet: Alex Ćetojević, Danijel Kremer, Gabrijel Nadal, Thomas Vežnaver, Nicola Paljuh, Dominik Hatemić, Christopher Krasti (Kiki), Grassy Ryan, Oscar Fattor Hlaj, Noa Ivano Korijan.

Čestitke još jednom dečkima i vjernim roditeljima koji su ih bodrili i pratili u svojim utakmicama
Ovo su bile zadnje utakmice i za seniore i za mlađe kadete u jesenskom djelu prvenstva.
Želimo čestitati svima, igračima, treneru, roditeljima i vjernoj publici sretne blagdane.

Hvala još jednom.

 

Edi Forza

Predsjednik kluba

MOK Umag-CPM Umago

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.