Početak priprema MOK UMAG – CPM UMAGO

Početak priprema MOK UMAG – CPM UMAGO

 

Početak priprema MOK UMAG – CPM UMAGO

Jučer 05.09.2017. počele su dvoranske pripreme MOK UMAG – CPM UMAGO za nadolazeću odbojkašku sezonu u 2. HOL zapad za seniore, tj. treću u ovoj kategoriji od osnutka kluba (2012). Lani je klub završio sezonu na odličnom 1. mjestu (od ukupno 6 ekipa) osvojivši naslov prvaka 2 NOL zapad s čime je stekao i pravo nastupa u 1. NOL  što je vrhunski  rezultat u odnosu na to da je bila to druga sezona u društvu ekipa koje imaju puno veću odbojkašku tradiciju u odnosu na naš klub, i da je bila to i općenito druga sezona nastupa u bilo kakvoj ligi.
No, uprava kluba i izvršni odbor nakon dužeg razmišljanja zauzeli su stav da se sa time pričeka još koja godina, te da je primarni cilj rad na proširenju baze tj. radom sa mladima, pošto osim seniora i kadeta već godinu dana imamo i 20 mlađih kadeta koji treniraju a od ove godine igrati će i oni međužupanijsku ligu, a nekoliko kadeta (od ove godine juniori) priključit će se seniorskoj ekipi.
Igrački kadar za ovu sezonu se nije promijenio, nastavljamo tamo gdje smo stali sa istim igračkim kadrom, što se tiče seniora, sa godinom dana više iskustva i nekolicinom novih-starih juniora (lani su već okusili nastupe u seniorskoj ekipi)
To jako veseli, jer znači da se u klubu dobro radi i sve više mladih se približava odbojci. To i zahvaljujući kampovima koji su organizirani ovog ljeta (sa strane našeg kluba i ženskog odbojkaškog kluba Melia Hotel’s). Zahvala u svakom slučaju ide našem treneru gdinu. Draganu Salapure te i treneru ženskog odbojkaškog kluba Ivici Radočaju.
Ovim putem želimo svim članovima MOK Umag – CPM Umago, mlađim kadetima, kadetima, seniorima, treneru i svim članovima kluba, upravi kluba, te prijateljima odbojke, sretnu i uspješnu novu sezonu 2017/2018.

Predsjednik kluba

MOK UMAG – CPM UMAGO
Edi Forza

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.