ODRŽANA REDOVNA SKUPŠTINA MOK UMAG-CPM UMAGO

 

 

REDOVNA SKUPŠTINA MOK UMAG – CPM UMAGO

U četvrtak 21. prosinca sa početkom u 19 sati održana je redovna skupština muškog odbojkaškog kluba Umag-club pallavolo maschile Umago (MOK UMAG-CPM UMAGO) na kojoj su usvojeni program rada za 2018 godinu te financijski plan za 2018.

Skupštini su nazočili svih 8 članova osnivača kluba. Nakon usvajanja dnevnog reda, predsjednik skupštine Edi Forza, je otvorio sjednicu pročitavši izvještaj o radu u protekloj 2017 godini. Istaknuo je kako je to bila jedna vrlo uspješna godina, najuspješnija od osnivanja kluba (2011) u kojoj je klub u kategoriji seniora osvojio i naslov prvaka u 2 HOL zapad. Ujedno ovo je bila i godina u kojoj je klub imao i svoje predstavnike u među županijskoj ligi u kategoriji kadeta u kojoj su ostvarili odličan rezultat osvojivši 3. mjesto.  Odrađeni su turniri međunarodnog karaktera, na kojem se okupilo 35 ekipa iz triju zemalja (Slovenije BiH, Hrvatske) na zimskom dvoranskom, te ljetni turnir u odbojci na pijesku isto tako međunarodnog karaktera sa 36 ekipa.

Tijekom zime odrađene su prezentacije odbojke u osnovnim školama u Umagu, što je i doprinijelo povećanju broja mladih koji su se priključili projektu škole odbojke.

U ljetnom periodu (6 mjesec) održan je 2 ljetni kamp po redu, na terenima u Stela Marisu, koji je i ove godine privukao sve više mladića (16).

Planovi za sljedeću natjecateljsku sezonu , kao što je već ranije odlučeno na Izvršnom odboru, su prvenstveno rad sa mladima. Zato je uprava kluba odlučila ove godine ostati u 2 HOLZ sa seniorskom ekipom te joj pridružila i 4 kadeta, sada već juniori. Osnovni cilj je pomladiti ekipu, proširiti bazu i povećati broj djece koji će se baviti odbojkom. To su osnovni ciljevi i strategija za dalje. Ove natjecateljske sezone (2017/18) pored seniorske ekipe koja je pomlađena, imamo i kategoriju mlađih kadeta koji se takmiče u među županijskoj ligi. Cilj je dogodine prijaviti pored seniorske i mlađe kadetske ekipe i ekipu dječaka koji već redovno treniraju skoro godinu dana, u županijskoj ligi. Planovi za 2018 su organizacija zimskog turnira rekreativaca i veterana u dvoranskoj odbojci i to 10. Jubilarni UMAG OPEN, u siječnju,  na kojem je već do sada prijavljeno 62 ekipe iz 4 zemlje, Hrvatske, slovenije, BiH, Italije, organizacija 8 ljetnog turnira u odbojci na pijesku za trojke, organizacija 3. ljetnog kampa, promocija odbojke u školama i organizacija drugih turnira ljeti, prvenstvo grada Umaga za klubove.

Nakon predsjednika, riječ je preuzeo tajnik kluba gospodin Goran Slavujević koji je podnio financijski izvještaj za 2017. koji je skupština usvojila. Nakon toga objasnio je financijski plan za 2018 koji se ne razlikuje bitno od onog iz 2018. koji je isto tako jednoglasno usvojen

Prihvaćene su sve točke dnevnog reda , te je na kraju predsjednik svim članovima zaželio sretne blagdane i uspješnu 2018. godinu

MOK UMAG – CPM UMAGO

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.