ODLIČAN PREMIJERNI NASTUP NAŠE POMLAĐENE EKIPE U RIJECI

 

OK RIJEKA II : MOK UMAG-CPM UMAGO 3:0 (25:16, 25:12, 25:12)

Danas je naša pomlađena ekipa igrala 1 kolo 2 HOL zapad u Rijeci, protiv ekipe OK RIJEKA II, sastavljenu uglavnom od juniora koji inače i igraju u prvoj ekipi u premjer ligi.
Rezultat ne pokazuje pravu sliku utakmice. Bio je ovo pravi ispit pogotovo za naše mlade igrače koji su se priključili seniorskoj ekipi u ovim vremenima, a to su Thomas Vežnaver, Ileković David i Oscar Hlaj-Fattor, pošto su i nedostajala nekolicina igrača.
Dečki su pristupili vrlo odgovorno, koncentrirano i sa zalaganjem, i pokazali su da se rad posljednjih godina isplatio, te da je pred njima sigurno jako lijepa budućnost za njih, a i isto tako i za naš klub, pošto su još mladi.
Naši dečki su u prvom setu i do polovice drugog seta držali se na poen ili dva razlike. Nažalost, nedostajalo je iskustva i malo sreće.
No sigurno će i to doći sa više utakmica, ako situacija sa epidemijom bude dozvoljavala, i naravno daljnjim treniranjem, u što smo više nego uvjereni, poslije ovog što smo vidjeli na terenu danas.
Danas je imao svoj premjerni nastup kao trener i naš igrač Luka Burić, koji je pokazao da odlično radi sa dečkima ova dva i pol mjeseca, te da im je ujedno i kao trener igrač i velika podrška na terenu. Čestitamo i njemu na radu i zalaganju.
Velike čestitke dečkima na iskazanom, vrlo smo ponosni na vas. Sada nas već u srijedu očekuje finale kupa Hrvatske za regiju zapad u Umagu, a slijedeći vikend su na redu mlađi kadeti u Rijeci.
Za MOK UMAG-CPM UMAGO su nastupali: Luka Burić ©, Antonio Degrassi, Rikard Gašparović (L), Danijel Kremer, Simone Bassanese, Oscar Hlaj-Fattor, David Ileković.
Čsetitke svima još jednom. Bravo!!!

Edi Forza
Predsjdenik kluba
MOK UMAG-CPM UMAGO

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.