MOK UMAG-CPM UMAGO sezona 2019/20

U srijedu 06.11.2019. u školskoj sportskoj dvorani O Marije i Line, okupile su se sve kategorije kluba radi godišnjeg slikanja.
Ove godine MOK UMAG-CPM UMAGO ima popunjene  sve uzraste, od škole odbojke (mini odbojka) mlađi kadeti, kadeti, juniori i seniori.
Nakon 8 godina od osnivanja i 5 godina od početka aktivnog sudjelovanja u ligaškim natjecanjima, marljivim i upornim radom svih u klubu, od uprave kluba, trenera, članova kluba, uspjeli smo doći do primarnog cilja i primarnog zadatka kluba, a to je okupljanje mladih i stvaranje baze, što je i bila glavna smjernica skupštine kluba i uprave kluba u ova dva mandata. Približavanjem i izborne skupštine kluba (15.11.2019.) možemo sa zadovoljstvom istaknuti da su dosadašnji ciljevi i planovi ostvareni.
Ujedno ostvareni su i vrhunski sportski rezultati u seniorskim i mlađe dobnim kategorijama, (državni i vice prvaci države u mlađe dobnim kategorijama u odbojci na pijesku, osvajači nalsova u 2 HOL ZAPAD) što i nije bio primarni cilj i zadatak. To je još jedan dokaz o ispravnim odlukama uprave i stručnog kadra (trenera) kluba
Pred nama predstoji sada izborna skupština i još jedan olimpijski ciklus, koji mora biti nastavak i nadogradnja dosadašnjeg rada.
U prilogu slike svih kategorija.

MOK UMAG-CPM UMAGO
Predsjednik kluba
Edi Forza

Slike MOK UMAG-CPM UMAGO sezona 2019/20

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.