IZABRAN NOVI PREDSJEDNIK KLUBA MOK UMAG-CPM UMAGO, KRISTIJAN HORVATOVIĆ

Jučer 10.09.2021 sa početkom u 20,00 sati, održana je izvanredna skupština kluba MOK UMAG-CPM UMAGO, nakon što je prije 10 dana dosadašnji predsjednik Edi Forza, podnio ostavku iz zdravstvenih razloga.
Na dnevnom redu skupštine bili su ostavka-razrješenje dosadašnjeg predsjednika Edia Forze, te imenovanje novog predsjednika.
Dosadašnji predsjednik obrazložio je svoju odluku i pročitao pismo zahvale koje je upućeno članovima skupštine i javnosti, te pristupilo se glasanju gdje su članovi skupštine jednoglasno prihvatili ostavku dosadašnjeg predsjednika.
Nakon toga predstavljen je prijedlog izvršnog odbora, koji je predložio skupštini kandidata za novog predsjednika, a to je inače i bivši član-igrač kluba, Kristijan Horvatović. Članovi skupštine su jednoglasno prihvatili prijedlog izvršnog odbora.
Na imenovanje je prvi čestitao stari predsjednik, Edi Forza, te novom predsjedniku zaželio puno uspjeha u radu na novoj funkciji, s uvjerenjem da će sigurno moći pružiti jednu novu svježinu i dimenziju razvoja kluba.
Kristijan Horvatović je inače rodom iz Valpova, rođen 1986 godine, a u Umagu je već od 2013 godine. Po zvanju je inženjer računarstva, kojeg je stekao na fakultetu u Osijeku, a zaposlen je u IKB Umag. Oženjen i otac jednog djeteta.
Skupština je završila u 21,30 sati

MOK UMAG-CPM UMAGO

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.