EKIPA CIPRA POBJEDNICE NA TURNIRU „BRING IT PROMOTION’S OPEN 2019“ U UMAGU

Pobjednice na međunarodnom turniru „Bring IT Promotion’s OPEN 2019“ koji se održao u Umagu, od 21-22.05.2019. na terenima u Stella Marisu-Vila Rita, su djevojke sa Cipra, par u sastavu Mariota/Zoyia.
Ov dva dana imali smo priliku prisustvovati vrhunskoj odbojci na pijesku. Djevojke iz 4 zemalja i dva kontinenta i 12 ekipa, pružile su nam fantastične i neizvjesne mečeve koji su završavali u trećem setu.
Tako je i današnje finale otišlo u treći set, te bio neizvjestan do samog kraja. U finalu su se sastale ekipa sa Cipra u sastavu Mariota/Zoyia i američka ekipa u sastavu
Hallgren/Slater. Bolje su bile djevojke sa Cipra rezultatom 2:1 u setovima (21:19, 20:22, 15:11)
Pored 6 američkih ekipa sa sveučilišta južne Kalifornije, USC, na turniru su sudjelovale 1 ekipa sa Cipra, 3 ekipe iz Mađarske te 2 ekipe iz Hrvatske. Iako su došle u Umag, u zadnji trenutak su zbog povreda odustale od nastupa 2 ekipe, 1 sa Cipra te 1 američka ekipa.

Hrvatsku su predstavljale, jedna ekipa iz Pule, u sastavu Dunja Milin i Erika Drviš, te jedna ekipe domaćih odbojkašica iz Umaga, u sastavu Nina Finderle i Lora Beliga.
Ljubitelji beachvolley-a mogli su ova dva dana uživati u vrhunskih potezima igračica i neizvjesnim mečevima.
Ovime je grad Umag još jednom dokazao da je prepoznat i u svijetu kao centar odbojke na pijesku. Svojom organizacijom, zajedno sa ustanovama grada, Turističkom zajednicom grada Umaga te muškim odbojkaškim klubom Umag (MOK UMAG-CPM UMAGO), i stranim partnerom Bring IT Promotion, ponovo je dokazao svoju spremnost i znanje u organizaciji međunarodnih turnira.
Sada slijede tijekom ljeta drugi turniri, te ponovo od 31.07. do 02.08. međunarodni turnir na kojem će biti 6 američkih ekipa sa sveučilišta UCLA i 6 europskih ekipa. O tome više u narednom periodu.

Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK UMAG-CPM UMAGO

BRING IT PROMOTIONS OPEN 2019 PART 2

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.