3. KOLO MEĐUŽUPANIJSKE LIGE KADETA U RIJECI-MAVRINCI MOK UMAG-CPM UMAGO : MOK RIJEKA 0:3 (14:25, 18:25, 18:25) MOK UMAG-CPM UMAGO : OK ROVINJ 2:1 (19:25, 26:24, 25:23)

 

MOK UMAG-CPM UMAGO : MOK RIJEKA 0:3 (14:25, 18:25, 18:25)
MOK UMAG-CPM UMAGO : OK ROVINJ    2:1 (19:25, 26:24, 25:23)

 

U nedjelju 08.12.2019. u Rijeci (dvorana Mavrinci) kadeti MOK UMAG-CPM UMAGO  su nastavili svoj hod u međužupanijskoj ligi za kadete.
Nakon uspješno odrađenog prva dva kola prvenstva, gdje su dečki ostvarili 4 pobjede u 4 utakmice, dečki su danas  odigrali dvije utakmice protiv vršnjaka iz MOK Rijeka i OK Rovinj.
Danas naši dečki nisu nastupali kompletni pošto su trojica igrača bila bolesna (viroza). Trener je tako pružio priliku trojici mlađih kadeta i to: Tomas Vežnaver, Nicola Paljuh i Oscar Hlaj-Fattor.
Prva utakmica se igrala protiv ekipe MOK Rijeka, koju riječani dobivaju sa 3:0. Naši dečki su igrali dosta nervozno uz dosta grešaka, do trećeg seta kada su povezali svoje redove i počeli igrati sve bolje. To je bila najava da protiv OK Rovinj-a će stvari biti drugačije, što se na kraju i ispostavilo točnim.
Naši dečki u izjednačenoj borbi dobivaju utakmicu sa 2:1 u setovima.
Danas izdanje nije bilo najbolje, no bez obzira na igru, možemo biti više nego zadovoljni rezultatom i htjenjem. Posebno treba pohvaliti naše mlade kadete, koji su odradili sve što je trener tražio od njih, i opravdali trenerovo povjerenje.
Za MOK UMAG danas su nastupili: Alex Ćetojević, Danijel Kremer, Nicolas SOdomaco, Lars Turk, Simone Bassanese, Tomas Vežnaver, Nicola Paljuh, Oscak Hlaj-Fattor.
Trener: Dragan Salapura
Čestitamo dečkima i treneru na rezultatu.

Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK UMAG-CPM UMAGO

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.