13. „Umag Open 2022“ MEĐUNARODNI Turnir u rekreativnoj i veteranskoj odbojci za muške i ženske ekipe

70 downloads 1.0 Edi Forza 15-11-2021 21:11
Nakon što 2021 godine nije se mogao održati zbog svima poznate situacije sa pandemijom COVID-a, nadamo se da ćemo ove godine ipak uspijeti makar u promjenjenim okolnosti održati ovej naš turnir , te ponovo se družiti.
Naime, mi planiramo u subotu 22. siječnja 2022. sa početkom u 9 sati, u umaškim dvoranama u Osnovnoj školi Marije i Line te u dvorani u Stela Marisu, na 6 odbojkaških terena, održati
13. UMAG OPEN 2022., Međunarodni Turnir u odbojci, u muškoj i ženskoj konkurenciji.
Nakon NEVJEROJATNOG broja 2020 godine, od 57 ekipa  iz Italije, BiH, Srbije, Slovenije i Hrvatske, ove godine očekujemo isto tako velik broj, (ako okolnosti budu dozvoljavale), s obzirom da su se najavile svoj dolazak ekipe još neke iz Italije.
Po masovnosti ovo je trenutno jedan od najjačih i najveći turnir takve vrste u Hrvatskoj, te na prostorima bivše države, a i jedan od najvećih turnira u Europi glede njegovog karaktera. Nadamo se da ćemo ako situacija bude dozvoljavala, doći barem do približnog boja.
Kao i zadnje godine (2020) i ove godine imamo po 2 kategorije i to u obje konkurencije (muške i ženske), OVER 40 i UNDER 40 godina (više u pozivnici). Zbog situacije sa COVID-om, turnir će se održati po važećim epidemijološkim mjerama (o svemu u pozivnici) i preporukama Nacionalnog stožera.
U svakom slučaju pravovremeno ćemo vas obavijestiti o svemu, zato nas pratite na našoj web stranici www.mokumag.hr  i na facebook-u @MOK UMAG-CPM UMAGO gdje ćemo obaviještavati o svim eventualnim promjenama.

NAPOMENA: u slučaju da se korona situacija promijeni te nam ne dozvole održati turnir, javit ćemo u što kraćem rok
 U prilogu vam dostavljamo poziv i prijavnicu sa svim detaljima, a PROPOZICIJE šaljemo naknadno. U slučaju bilo kakve potrebe slobodno nas kontaktirajte na brojeve telefona i mailove,  priložene u prilogu poziva.

Veselimo se i nadamo još jednom lijepom sportskom druženju, te vas očekujemo u velikom broju.
Hvala
Lp
MOK UMAG-CPM UMAGO

70 downloads 1.0 Edi Forza 15-11-2021 21:11

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.