URUČENJE KNJIGE GRADONAČELNIKU GRADA UMAGA, POVODOM 70 GODINA ODBOJKE NA OVIM PROSTORIMA, „ODBOJKA POGLED UNATRAG 1945-2015“

Dana 21.06. u uredu gradonačelnika, uprava kluba MOK UMAG-CPM UMAGO, uručena je gradonačelniku Viliju Bassaneseu, knjiga „Odbojka pogled unatrag 1945-2015“ koju je izdao Istarski odbojkaški savez povodom svojih 20 godina postojanja.
Knjiga je uručena u nazočnosti predsjednika kluba, Edi Forza, tajnika, Goran Slavujević te trenera kluba, Dragan Salapura i dogradonačelnika Ivan Belušić.
Nakon kratkog govora predsjednika kluba, koji se zahvalio u ime kluba i uprave, na podršci koju grad i gradonačelnik daju, pogotovo novim mladim klubovima, gradonačelnik Vili Bassanese se zahvalio prisutnima, te se osvrnuo na rad odbojkaških klubova u Umagu u zadnjem desetljeću pogotovo sa mladima, te sportu općenito u gradu Umagu.

Upravo otvaranje klubova mladima prema novim sportovima, koji nisu imali tradiciju u gradu Umagu, je izvrstan način upotpunjavanja sportske obitelji grada Umaga, koji je lani sa razlogom proglašen Europskim gradom sporta za 2018 i time pružanja mladima raznolike mogućnosti bavljenja sportom.

Edi Forza

Predsjednik kluba

MOK Umag-CPM Umago

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.