SRETAN 8. ROĐENDAN MOK UMAG-CPM UMAGO, 06.12.2011. – 06.12.2019.

 

Prije točno 8 godina, na današnji dan, 06.12.2011. grupa entuzijasta i zaljubljenika u odbojku i odbojku na pijesku, osnovala je Muški odbojkaški klub Umag – Club pallavolo maschile Umago (MOK UMAG-CPM UMAGO), na osnivačkoj skupštini, prvotno kao KOP UMAG-BVC UMAGO, da bi 2015. promijenio ime u MOK UMAG-CPM UMAGO.
U tih 8 godina postojanja, napravljeno je jako puno za mušku odbojku, dvoransku i odbojku na pijesku, na što smo jako ponosni, te zahvalni svima koji su doprinijeli tome.
Od organizacije raznih turnira, ljetnih i zimskih (9 ljetnih Umag OPEN-a i 11 zimskih UMAG OPEN-a, a slijedeće godine u siječnju imamo i 12-ti zimski na koji očekujemo za sada 50 ekipa), organizaciju prijateljskih utakmica Hrvatske ženske reprezentacije, pokretanja škole odbojke, početak takmičenja seniora, juniora kadeta i mlađih kadeta i u međužupanijskim ligama, te mini odbojkaša u županijskoj ligi,organiziranje ljetnih kampova, te osvajanja i naslova prvaka za seniore u 2. HOL zapad u sezoni 2016/17. te 201718, plasman u 1/8 finala kupa Hrvatske 2018 i 2019. 2018 organizirano je i Otvoreno prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku CROATIA OPEN 2018., a ove 2019 organiziran je CEV Continental Cup koji je ujedno bio i kvalifikacijski turnir za olimpijadu u Tokyo 2020.U odbojci na pijesku ove 2019 naši KADETI su postali državni prvaci za 2019 a JUNIORI vice prvaci države. Isto tako uspostavili smo u odbojci na pijesku i suradnju sa dva najveća američka sveučilišta (USC i UCLA) te sa firmom BRING IT PROMOTION organizirali i dva međunarodna turnira u beacvolley-u tijekom ljeta. Glavni cilj kluba u svom radu je prvenstveno rad sa mladima, te smo i zato i ove godine odlučili ostati u 2 HOLZ (iako smo imali priliku nastupati u 1 HOL) kako bi i ove godine pružili priliku mladima da igraju u seniorskoj ekipi, te kako b što bolje proširili bazu dječaka i mlađih kadeta i kadeta.
Danas klub broj 58 aktivnih članova u svim uzrastima i što posebno veseli, to da polako ali sigurno svake godine dobivamo nove mlade članove koji se priključuju odbojci.
Sve ovo ne bi bilo moguće da nije bilo ljudi koji su osnovali klub, koji su svojim entuzijazmom i dobrom voljom sve to pokrenuli, uz veliku pomoć grada i njegovih institucija i ustanova, koji su prepoznali rad kluba, i na kraju svih koji su se uključili u rad, igrača te trenera koji su dali svoj doprinos svemu tome.
Zato čestitam svim članovima kluba (sadašnjim i bivšim) i djelatnicima, i samo tako dalje
Hvala i Sretan rođendan MOK UMAG-CPM UMAGO
Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK UMAG- CPM UMAGO

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.