SIJEDEĆA ODBOJKA

SIJEDEĆA ODBOJKA

Neprofitna umaška udruga „Pružam ti ruku“, za promidžbu i unapređivanje položaja djece sa teškoćama u razvoju i osoba sa invaliditetom, u suradnji sa muškim i ženskim odbojkaškim klubovima iz Umaga, u subotu 02.12.2017., povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, u umaškoj školskoj sportskoj dvorani održali su prezentaciju sjedeće odbojke.

Na ovu promociju pozvali smo i goste iz Hrvatskog saveza sjedeće odbojke (HSSO) koji isti dan u Poreču imaju natjecanja u sklopu završnice Kupa Hrvatske u sjedećoj odbojci. Zahvaljujući njenoj predsjednici, gospođi Ivani Pavić, imali smo kao goste Hrvatsku žensku reprezentaciju u sjedećoj odbojci kao promotora ovoga sporta.

Prezentacija je započela sa nekoliko informacija o sjedećoj odbojci - odbojci za osobe s invaliditetom, sportu koji je ušao u paraolimpijski program 1976. u Torontu, nakon čega se svim prisutnima obratio zamjenik gradonačelnika grada Umaga, gospodin Mauro Jurman, i zahvalio svima na ovoj inicijativi. Nakon njega riječ je uzela gospođa Ivana Pavić te se i ona zahvalila svim prisutnima te dodijelila zahvalnice ženskom odbojkaškom klubu OK UMAG, i treneru muškog kluba MOK UMAG, gospodinu draganu Salapuri. Na kraju zahvalu i pozdrav svim prisutnima i sudionicima uputila je predsjednica udruge „Pružam ti ruku“ gospođa Slavica Renko, ujedno i najzaslužnija za ovu promociju.

Nakon tog uvodnog dijela, prezentaciju same igre izvele su djevojke i dečki iz umaških odbojkaških klubova, zajedno sa Hrvatskom ženskom reprezentacijom,  odigravanjem utakmice u sjedećoj odbojci.

 

MOK UMAG-CPM UMAGO

OK UMAG - CPM UMAGO

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.