POBJEDA ROVINJA U ISTARSKOM DERBIJU U 8.KOLA 2 HOL Zapad MOK „UMAG“-CPM „UMAGO“ : OK „ROVINJ II“ ROVINJ 2:3 (25:23, 18:25, 25:19, 13:25, 18:20)

Jučer u nedjelju 24.03.2019. u umaškoj školskoj dvorani, sa početkom u 18,30 sati, odigrao se istarski derbi, utakmica 8. kola 2 HOL zapad, između ekipa MOK „Umag“-CPM „Umago“, te ekipe OK „Rovinj II“ iz Rovinja.
Ovog vikenda u goste našim dečkima su došli dečki iz OK Rovinja II iz Rovinja, trenutno vodeći na tablici. U prvom djelu sezone u Rovinju, bolji su bili dečki OK Rovinja u vrlo uzbudljivoj utakmici. Ponovilo se to i danas. Utakmica kako to i biva ovih zadnjih 4 sezona, bila je vrlo uzbudljiva i pobjednik je odlučen u 5 setu, te je publika uživala u današnjoj predstavi. U svakom setu je bilo dosta grešaka sa jedne i druge strane ali isto tako bilo je vrlo uzbudljivih poena. Na kraju su gosti imali malo više sreće i odnijeli pobjedu.
Čestitke ekipama na uzbudljivoj utakmici.  
Ovo je ujedno bio i jedini nastup pred domaćom publikom u drugom djelu sezone 2018/19.
Za MOK UMAG danas su igrali: Luka Burić, Karlo Burić, Ivica Ico Radočaj, Abdel Zolota, Miren Mulvaj-Kopani, Leo Savić, Antonio Degrassi, Alex Ćetojević, Danijel Kremer, Thomas Tarandek, Filip Paljuh.
Trener: Dragan Salapura
Još jednom čestitke dečkima MOK UMAG-CPM UMAGO
Zahvaljujemo se vjernoj publici
Hvala

Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK Umag-CPM Umago

8 kolo seniori MOK Umag-OK Rovinj 2

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.