POBJEDA MOK UMAG-CPM UMAGO PRED DOMAĆOM PUBLIKOM U 2. KOLU 2 HOL ZAPAD MOK UMAG-CPM UMAGO : MOK GORNJA VEŽICA 3:0 (25:13, 25:13, 25:19)

MOK UMAG-CPM UMAGO : MOK GORNJA VEŽICA 3:0 (25:13, 25:13, 25:19)

U subotu 30.11.2019. u umaškoj školskoj dvorani sa početkom u 20,00 sati, odigrala se utakmica 2. kola 2 HOL zapad, između ekipa MOK „Umag“-CPM „Umago“, te ekipe MOK „Gornja Vežica“ iz Rijeke.
Momci trenera Dragana Salapure, su pred domaćom publikom nastavili pozitivan niz i ostvarili i drugu pobjedu u 2 kolu 2 HOL zapad, opet pred domaćom publikom. To su ostvarili protiv ekipe Gornje Vežice iz Rijeke. Pobijedili su sa rezultatom 3:0 u setovima.
Niti jednog trenutka rezultat nije bio upitan. Dečki su odigrali koncentrirano i staloženo, te protivniku nisi dozolili da se približi. Vidljivo je kako ekipa iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i sigurnije. Čestitke svim dečkima na pokazanom zalaganju i htjenju da odnesu i ova tri boda iz ovog susreta.
Za MOK Umag-CPM Umago danas su igrali: Luka Burić ©, Miren Mulvaj-Kopani, Leo Savić, Antonio Degrassi, Alex Ćetojević, Danijel Kremer, Gabriel Nadal (L), Matteo Saina, Lars Turk, Nicolas Sdomaco,  Mitja Križovnik. Trener Dragan Salapura
Čestitke dečkima i treneru.
Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK Umag-CPM Umago

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.