OVOG VIKENDA POLOVIČAN USPJEH UMAŠKIH ODBOJKAŠA

U ZADNJEM KOLU MOK UMAG PORAŽEN U RIJECI
OK „MLAKA“RIJEKA : MOK „UMAG“ 3:2 (23:25,19:25,25:19,28:26,15:13)  

U nedjelju 31.03.2019. u dvorani Mladosti na Trsatu, Rijeka,, sa početkom u 17,00 sati, odigrala se utakmica 9. kola 2 HOL zapad, između ekipa OK „Mlaka“ iz Rijeke te ekipe MOK „Umag“-CPM „Umago“.
Ove nedjelje su momci trenera Dragana Salapure, odigrali 9 kolo koje je inače bilo predviđeno za 13.04. No pošto nekoliko naših igrača imaju tog vikenda maturalnu zabavu, domaćin, OK Mlaka nam je izašo u susret i omogućio da odigramo tu utakmicu ranije.
Za to smo im iznimno zahvalni. Ovo je bila i zadnja službena utakmica seniora u sezoni 2018/19, pošto u zadnjem 10. kolu, naša ekipa je slobodna.
Utakmica je bila puna preokreta i vrlo uzbudljiva tako da je odlučena u 5 setu. Nakon prva dva seta, koja su dečki MOK Umaga dobili, dolazi do laganog pada sredinom 3 seta u igri, tako da domaćin osvaja slijedeća dva seta (četvrti u vrlo uzbudljivoj završnici). 5. set završava na strani iskusnijih domaćina, nakon dosta neizvjesnosti i preokreta, rezultatom 15:13.
Čestitke dečkima na zanimljivoj utakmici, te čestitke ekipi OK Mlake.
Za MOK UMAG danas su igrali: Luka Burić ©, Karlo Burić, Ivica Ico Radočaj, Miren Mulvaj-Kopani, Leo Savić, Thomas Tarandek, Alex Četojević, Danijel Kremer.  
Trener: Dragan Salapura

NOVE TRI POBJEDE ZA DJEČAKE MOK UMAG-a DANAS U PAZINU U MINI ODBOJCI

U nedjelju ujutro, 31.ožujka, u Pazinu, dečki MOK UMAG-CPM UMAGO su nastupili na 6. turniru u mini odbojci za djevojčice i dječake.
I ovog vikenda naši najmlađi dečki su nastavili svoj lijepi niz pobjedničkih utakmica. Vidjeti kako dečki sa užitkom igraju i treniraju tijekom tjedna, pravo je zadovoljstvo. Odluka da ove godine upišemo i natjecanje dječaka u mini odbojci, pokazala se ispravnom i sigurno da je to jedno lijepo i vrlo korisno iskustvo za njih i budućnost kluba  
Od ove godine naši dečki, godišta 2008. do 2010., se natječu u županijskoj ligi u mini odbojci, ali van konkurencije, pošto je malo muških ekipa, (samo MOK UMAG i OK ROVINJ) zajedno sa djevojčicama.
Rezultati utakmica:
MOK UMAG-CPM UMAGO : OK SVETI LOVREĆ              3:0 (15:08, 15:04, 15:05)
MOK UMAG-CPM UMAGO : OK VELI VRH                       2:1 (15:13, 15:05, 12:15)
MOK UMAG-CPM UMAGO : ŽOK ROCKWOLL III           3:0 (15:04, 15:08, 15:02)

Čestitke dečkima na rezultatima, i hvala roditeljima koji su došli danas u Pazin navijati za naše dečke.
Bravo!!    
Hvala

Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK Umag-CPM Umago

MLAKA I PAZIN

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.