OKUPLJANJE PRED BOŽIČNE BLAGDANE ČLANOVA MOK UMAG-CPM UMAGO

 

Danas kako i inače priliči, prilikom zadnjeg treninga u godini i predbožićne blagdane, okupili smo sve članove MOK UMAG-CPM UMAGO, igrače svih uzrasta, trenera, članove uprave, te im uručili ovogodišnji kalendar kluba i “panetone”.

Tom prigodom je održan kratki govor od strane predsjednika kluba, koji se zahvalio svim članovima, treneru i upravi na uspješnoj i odlično odrađenoj godini u svim segmentima te poželio svima sretne blagdane i sretnu novu godinu.

Tom prigodom je održana i mala svečanost, prilikom koje je predsjednik kluba Edi Forza u ime zahvalnosti, prvom članu (registriranom od samog početka rada) kluba, Karlo Burić-u, uručena knjiga “ODBOJKA POGLED UNATRAG” (70 godina odbojke na ovim prostorima) sa potpisima svih igrača i trenera te članova uprave kluba, kao uspomenu na 6 godišnji uzorni rad i angažman u klubu, te mu poželio puno sreće na fakultetu i novom klubu u Italiji. Hvala ti Karlo na tvom uzornom ponašanju i zalaganju u klubu svih tih 6 godina. zahvalni smo i ponosni smo na tebe!

Još jednom želimo svima čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu Novu godinu.
Edi Forza

Predsjednik kluba

MOK UMAG-CPM UMAGO

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.