ODLIČAN NASTUP DEČKI MOK UMAG-CPM UMAGO NA KVALIFIKACIJAMA ZA REPREZENTACIJU HRVATSKE U ODBOJCI NA PIJESKU „U 20“

Danas, nedjelja 12.05., na pješčanim terenima sportskog centra Jarun (ZG), održale su se kvalifikacije za hrvatsku reprezentaciju u kategoriji U 20. Naš klub su predstavljali Karlo Burić (2001. g.) i Alex Ćetojević (2003. g.). Ovo je za njih bilo prvo takvo iskustvo.
Iako su bili najmlađi u konkurenciji 4 ekipa iz Splita, Zagreba (2) i Umaga, i bez iskustva igranja ovakvih turnira, oni su pokazali vrlo visoku razine tehničkog znanja u ovom sportu a možda i najbolje, na ovom turniru.
Dečki su odigrali na momente vrhunski i odlično su se borili sa starijim ekipama, te je samo nedostajalo malo više iskustva u igranju ovakvih utakmica. Odlično su se nosili sa favoritima turnira.  No sigurno je jedno, a to je da smo dobili jako kvalitetnu ekipu, sa odličnim tehničkim znanjem igranja odbojke na pijesku (beachvolley-a) koja će biti sigurno na okupu još koju sezonu (kao juniori).
REZULTATI:
K.Burić/A.Ćetojević – B.Kljajić/L.Capan             0:2 (18:21, 17:21)
K.Burić/A.Ćetojević – M.Kozlica/M.Klisović     2:0 (21:06, 21:14)
K.Burić/A.Ćetojević – I.Šapina/D.Delić             0:2 (10:21, 18:21)
Mi kao klub želimo čestitati prvenstveno dečkima na svom trudu, zalaganju i borbenosti, te prikazanoj igri. Možemo biti ponosni, da naš klub, i grad Umag, koljevka beachvolley-a u Hrvatskoj, ima ovako mlad par, koji će sigurno imati još puno toga za pokazati.
Dečki čestitam vam još jednom u ime kluba. Za nas ste danas vi bili pobjednici turnira.
Bravo!!
Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK Umag-CPM Umago

KVALIFIKACIJE ZA U 20

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.