NOVE DVIJE POBJEDE MLAĐIH KADETA MOK UMAG-CPM UMAGO U ROVINJU

 

MLAĐI KADETI MOK UMAG-CPM UMAGO OSTVARILI ODLIČAN REZULTAT U ROVINJU, U KOLU MEĐUŽUPANIJSKE LIGE PROTIV OK GROBNIČANA I OK MLAKE IZ RIJEKE

 

Danas 18.03. sa početkom u 13,00 h  u dvorani  Gimnasium u Rovinju, u razigravanju međužupanijske lige mlađih kadeta , MOK UMAG-CPM UMAGO  je odigrao prva dva susreta od ukupno 6 (3 kola).

Odigrani su susreti protiv OK GROBNIČANA i OK MLAKE iz Rijeke.

Dečki MOK UMAG-CPM UMAGO su ostvarili dvije pobjede. Protiv OK GROBNIČANA utakmica je otišla u treći set, te su pobjedili sa 2:1 (25:21, 13:25, 15:08), a protiv OK MLAKE upisali su čistih 2:0 (25:14, 25:12).

Bez obzira što na trenutke igra nije bila na nivou prethodnih utakmica, ovim pobjedama dečki MOK UMAG-CPM UMAGO, nastavljaju oduševljavati pobjedama. Danas su priliku dobili i neki drugi igrači (zbog izostanka radi bolesti nekih dečki) i pokazali su veliko zalaganje i borbenost. Vidljivo da ova mlada ekipa sazrijeva svakim danom sve više bez obzira na to što igra nije bila na nivou prethodnih.

Sada slijedi pauza od 21 dana do slijedećeg kola, koje će se odigrati 14 ili 15.04 u Čavlima.

Čestitke dečkima, na lijepom rezultatu i poželimo im da do slijedećeg kola budu svi zdravi i pokušaju se što bolje, kao prvo zabaviti i odigrati. Ovim novim uspjehom, mlađi kadeti samo nam daju motivaciju za daljnji rad i zalaganje.
Čestitke i roditeljima koji su opet došli u velikom broju pomoći svojim bodrenjem našim dečkima.

Za MOK UMAG-CPM UMAGO su nastupili: Paljuh Nicola, Rabar Vukić Dominik, Hatemič Dominik, Vežnaver Thomas, Četojević Alex, Kremer Danijel, Grassy Ryan, Krasti Christopher, Korijan Ivano Noa, Hlaj Fattor Oscar, Ileković David, Hozanović Meris. Zbog bolesti nisu nastupili Nadal Gabrijel i Fabijanić Patrik, te zbog ozlijede već duže vremena je odsutan Sodomaco Nicolas.

Trener: Dragan Salapura

 

 

Edi Forza

Predsjednik kluba

MOK Umag-CPM Umago

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.