DEČKI MOK UMAG-CPM UMAGO ODLAZE OVOG VIKENDA NA DRŽAVNO PRVENSTVO U18 (KADETI) U SPLIT

 

Ovog vikenda od 03.-05. srpnja u Splitu se održava državno prvenstvo u odbojci na pijesku (beachvolley-u) u kategoriji U18 kadeti, koji je ujedno i kvalifikacijski turnir za odlazak na CEV Europsko prvenstvo U18, koji bi se trebao održati od 23-27. rujna u Izmiru, u Turskoj.
Nakon mjesec i pol intenzivnog treniranja na pijesku, i priprema, naši parovi Lars Turk/Gabriel Nadal i Danijel Kremer/Simone Bassanese, predstavljat će naš klub MOK UMAG-CPM UMAGO na pojedinačnom državnom prvenstvu u Splitu u kategoriji kadeta.
Nakon što su lani u istoj kategoriji (kadeti) osvojili naslov prvaka Hrvatske na klupskom državnom prvenstvu za 2019, imaju opet priliku odmjeriti snage sa svojim vršnjacima.
Ulog je sada mnogo veći, pošto na ovom prvenstvu najbolji par će biti ujedno i reprezentacija Hrvatske na CEV Europskom prvenstvu, koji bi se trebao održati od 23-27. rujna u Izmiru, u Turskoj.
Ovo je još jedan lijepi izazov za naše dečke, koji svake godine nas uvijek iznenade.
To je ujedno i odraz stručnog i odličnog rada našeg stručnog stožera pod vodstvom našeg trenera a i ispravnost odluka uprave kluba, o ulaganju u našu djecu, i u mlađe dobne kategorije.
Bez obzira na ishod i rezultat na prvenstvu, za naše dečke je ovo jedno lijepo iskustvo, da pokažu kako u Umagu odbojka na pijesku ima svoje temelje, te da je uvijek bila pionir u ovom sportu.
Zato poželimo dečkima prije svega sportske sreće i uspjeha, ali da prvenstveno steknu nova iskustva i da se lijepo provedu.
Sretno dečki!
Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK UMAG-CPM UMAGO

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.