„AQUAWORLD SUMMER CUP 2019“ BUDIMPEŠTA, MAĐARSKA

Proteklog vikenda 8 i 9 lipnja, su naši članovi MOK UMAG-CPM UMAGO, Alex Ćetojević, Danijel Kremer i Gabriel Nadal, zajedno sa dečkima iz MOK ROVINJ-a, bili dio selekcije ISTRE, koja je nastupala na međunarodnom turniru „Aquaworld Summer Cup 2019“ kategorija U 16, u Mađarskoj, točnije u Budimpešti.
Pored naše ekipe, koja je predstavljala Hrvatsku, na turniru su još sudjelovale ekipe, Portogruaro (Italia), Novi Sad (Srbija), Mađarska nacionalna selekcija U 16, te ekipa domaćina Fesus Ropladba iz Mađarske.
U vrlo jakoj konkurenciji, naši su mladići zauzeli 4. mjesto, posljednja je bila ekipa Portogurara. Bez obzira na ljestvicu, ovo je za naše dečke bio jedan jedinstveni događaj, pošto su i bili najmlađa ekipa. Naime, imali su priliku odmjeriti snage sa dvije odlične reprezentacije (Mađarska i Srbija, iako su nastupali kao Novi Sad) što za njih predstavlja sigurno jedno veliko iskustvo, te priliku upoznati i steći nova sportska prijateljstva.
Ovim putem se zahvaljujem u ime našeg kluba, Istarskom odbojkaškom savezu te njegovom predsjedniku, gospodinu Klaudiu Poropat-u, koji je omogućio našim dečkima, te ih odabrao u selekciju, da isprobaju jedno novo iskustvo, koje će im ostati u lijepom sjećanju.
Hvala

Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK UMAG-CPM UMAGO

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.