1 kolo MEĐUŽUPANIJSKE LIGE JUNIORI

 

MOK ROVINJ : MOK UMAG-CPM UMAGO 3:0 (28:26, 25:13, 25:16)

MOK RIJEKA : MOK UMAG-CPM UMAGO 3:0 (25:20, 28:26, 25:20)

 

Danas 21. listopada 2018. (subota), juniorska ekipa MOK „Umag“-CPM „Umago“, otputovala je u Rijeku-Kozala gdje su odigrali 1 kolo međužupanijske lige juniori.

Naime, nakon odličnih rezultata prošle godine naših mladih kadeta, od ove godine MOK UMAG-CPM UMAGO ima ekipu juniora, pošto su večina mlađih kadeta prešli u drugo godište te zajedno sa lanjskim kadetima čine ovogodišnju juniorsku ekipu.

Danas su svoje snage odmjerili sa ekipama MOK ROVINJ i MOK RIJEKA koji sa MOK UMAG-CPM UMAGO čine ovogodišnju međužupanijsku ligu.
Prva utakmica je odigrana protiv ekipe MOK ROVINJ koja je završila rezultatom 3:0 (28:26, 25:13, 25:16) za dečke iz Rovinja.

Drugu utakmicu su odigrali protiv vršnjaka MOK RIJEKE koje je isto tako završila pobjedom protivnika MOK RIJEKE sa rezultatom 3:0 (25:20, 28:26, 25:20).

Bez obzira na rezultat, dečki MOK UMAG su pokazali na momente vrlo dobru igru i tehniku, te čak u više setova imali i veće prednosti, no ponestalo je malo strpljenja i iskustva u odlučujučim trenutcima. No sigurno je da smo vidjeli jednu lijepu generaciju na djelu, kojoj nedostaje više utakmica kako bi se što bolje uigrali, s obzirom da nisu igrali u ovom sastavu. Sigurni smo da ćemo uskoro vidjeti napredak, jer ima još prostora za napredovanje ove ekipe.

Čestitke dečkima na iskazanoj borbenosti.

Za MOK UMAG su nastupali: Karlo Burić, Leo Savić, Antonio Degrassi, Danijel Kremer, Alex Četojević, Gabriel Nadal, Dominik Hatemić, Thomas Vežnaver.

Trener: Dragan Salapura

 

Edi Forza

Predsjednik

MOK Umag-CPM Umago

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.