PROGRAMMA E PROPOSIZIONI DI GIOCO PER IL 10. GIUBILEO “UMAG OPEN” 2018

PROGRAMMA E PROPOSIZIONI DI GIOCO PER IL 10. GIUBILEO "UMAG OPEN" 2018

PALLESTRE

 • SI GIOCA IN DUE PALESTRE: NELLA PALLESTRA DELLA SCUOLA ELEMENTARE MARIA E LINA (Školska 14) E NELLA PALLESTRA DI STELLA MARIS (Savudrijska 15) FINO LE SEMIFINALI. LE PARTITE NEI GIORNI E UN QUARTO DI FINALE MASCHILE E UNO FEMMINILE SI GIOCA NELLA PALLESTRA DI STELA MARISU, E GLI'ALTRI NELLA PALLESTRA DI MARIA E LINA, DI QUI I DIRETTORI DELLE GARE NELLE PALLESTRE VI INFORMERANO

PPRENOTAZIONI

 • PRIJAVE SVIH EKIPA VRŠE SE U ŠKOLSKOJ DVORANI OŠ MARIJE I LINE OD 7:30 DO 8:30 SATI GDJE SE UJEDNO PLAĆA KOTIZACIJA. PO UPLATI KOTIZACIJE, EKIPE DOBIVAJU SENDVIČE, VODE, DIPLOME, BONOVE ZA VEČERU I NARUKVICE ZA PIJAČU I ULAZAK NA VEČER U DOM, PRIGODNE POKLONE I DR. U OŠ MARIJE I LINE TURNIR POČINJE U 08:30 SATI. EKIPE KOJE IGRAJU U DVORANI U STELLA MARISU, NAKON IZVRŠENE UPLATE KOTIZACIJE TE PREUZIMANJA GORE NAVEDENOG, UPUĆUJU SE U DVORANU STELLA MARIS, GDJE JE  POČETAK TURNIRA PREDVIĐEN U 9:00 SATI

PROPOSIZIONI

 • IGRA SE PO GRUPAMA RAZMJERNO RASPOREĐENIM U DVIJE DVORANE
 • U SVAKOJ DVORANI SE IGRA NA 3 TERENA
 • U GRUPNOJ FAZI IGRA SVAKO SA SVAKIM, 1 SET DO 17 POENA S RAZLIKOM
 • ČETVRTFINALE SE IGRA 1 SET DO 21 POEN S RAZLIKOM, POLUFINALE TE ZA 3. i 4. MJESTO TAKOĐER 1 SET DO 21 S RAZLIKOM. FINALE SE IGRA NA 2 SETA DO 21 POEN S RAZLIKOM I EVENTUALNI  3 SET DO 15 POENA S RAZLIKOM.
 • PRVE EKIPE PO SKUPINAMA PLASIRAJU SE AUTOMATSKI U ČETVRTFINALE, KOD MUŠKIH 7 PRVOPLASIRANIH + 1 NAJBOLJE DRUGOPLASIRANA EKIPA, KOD ŽENA 6 PRVOPLASIRANIH PO GRUPAMA + 2 NAJBOLJE DRUGOPLASIRANE EKIPE UOPĆE
 • RANG LISTA PO SKUPINI ODREĐUJE SE TEMELJEM BROJA DOBIVENIH UTAKMICA. UKOLIKO VIŠE EKIPA IMA JEDNAK BROJ DOBIVENIH UTAKMICA, ONDA SE POREDAK RAČUNA TEMELJEM POEN KOLIČNIKA, TJ. DIJELI SE ZBROJ DOBIVENIH POENA SA ZBROJEM IZGUBLJENIH POENA
 • UTVRĐIVANJE NAJBOLJE 2 DRUGOPLASIRANE EKIPE IZ SVIH SKUPINA, ODREĐUJE SE NA OSNOVU POEN KOLIČNIKA, TJ. ZBROJA DOBIVENIH POENA I ZBROJA IZGUBLJENIH POENA.
 • KOD ODREĐIVANJA NAJBOLJE DRUGOPLASIRANE EKIPE KOD ŽENA, U SKUPINAMA GDJE IMA 5 EKIPA, NE UZIMA SE U OBZIR REZULTAT ZADNJE PLASIRANE EKIPE U GRUPI

  

 • QUARTI DI FINALE MASCHILI:
 • IGRA SE TAKOĐER U OBJE DVORANE. OBZIROM DA JE SEDAM GRUPA , SISTEM JE SLIJEDEĆI: SVE EKIPE OSIM X2 (DRUGOPLASIRANE EKIPE) ULAZE U BUBANJ. PRVA EKIPA KOJA SE IZVUĆE IGRA SA X2 (DRUGOPLASIRANOM EKIPOM). U SLUČAJU DA JE IZVUČENA EKIPA IZ ISTE GRUPE KAO I X2 ONDA SE IDE DALJE SA IZVLAČENJEM I  IZVUĆE SE SLIJEDEĆA EKIPA KOJA IGRA SA X2. ONDA SE IZVLAČE I OSTALI PAROVI.
 • SEMIFINALI MASCHILI:
 • NAKON ČETVRTFINALA POBJEDNIČKE EKIPE ULAZE PONOVNO U BUBANJ NA IZVLAČENJE ZA POLUFINALE.
 • QUARTI DI FINALE FEMMINILI:
 • OBZIROM DA JE KOD ŽENA 6 GRUPA, SISTEM JE SLJEDEĆI: PRVOPLASIRANE EKIPE IZ ONIH GRUPA ČIJE SU DRUGOPLASIRANE EKIPE UŠLE U ČETVRTFINALE, AUTOMATSKI IGRAJU MEĐUSOBNO, A OSTALE EKIPE ULAZE U BUBANJ ZA DALJNJE IZVLAČENJE (ORGANIZATOR)
 • SEMIFINALI FEMMINILI
 • NAKON ČETVRTFINALA, POBJEDNIČKE ŽENSKE EKIPE ULAZE PONOVNO U BUBANJ NA IZVLAČENJE ZA POLUFINALE

ORGANIZATOR  ZADRŽAVA PRAVO DA, U SLUČAJU POTREBE, PROMJENI SUSTAV TAKMIČENJA U DRUGOM DJELU NATJECANJA, S OBZIROM NA VELIKI BROJ EKIPA I NA VREMENSKO OGRANIČENJE. UJEDNO, MOLE SE SVE EKIPE DA SE PRIDRŽAVAJU VREMENA POČETKA TURNIRA  TE RASPOREDA (SATNICA JE OKVIRNA),  KAKO BI TURNIR PRIVELI KRAJU SUKLADNO PLANU.

CENA E PREMIAZIONI

 • VEČERA I ZABAVA UZ MUZIKU POČINJU OD 19 h (ZA ONE KOJI IGRU ZAVRŠE DO TADA). ISTE ĆE SE ODRŽATI U BOĆARSKOM DOMU U MARIJI NA KRASU (cca 3 km OD UMAGA, gdje i proteklih godina). TIJEKOM VEČERI BIT ĆE IZVRŠENA I PODJELA NAGRADA KOJA JE PREDVIĐENA U 21:30 SATI.

NAPOMENA:

MOLIMO SVE EKIPE DA SE, ZBOG VELIKOG BROJA EKIPA, PRDIRŽAVAJU RASPOREDA I SATNICE POČETKA TURNIRA. RASPORED IGRANJA ĆE BITI IZVJEŠEN U SVAKOJ DVORANI, A NA RASPOLAGANJU U VAKOJ DVORANI ĆE BITI VODITELJ TAKMIČENJA (KAKO NIŽE NAVEDENO)  TE ĆE SVE EKIPE BITI OBAVIJEŠTENE I PUTEM email-a, Facebook-a, kao i naših web stranica (www.mokumag.hr ) NAJKASNIJE DO ČETVRTKA NAVEČER ILI PETKA UJUTRO.

 

ZA SVE UPITE OKO TAKMIČENJA I OSTALIH DETALJA, U SVAKOJ DVORANI BIT ĆE VAM NA RASPOLAGANJU VODITELJ TAKMIČENJA, SUCI, KAO I STAFF ORGANIZATORA. U SVAKOJ DVORANI JE PREDVIĐEN ŠANK S PIĆEM ZA SVE TAKMIČARE TE VOĆE I KRAFNE. NARUKVICE KOJE ĆETE STAVITI PRIJE POČETKA TURNIRA, OMOGUĆIT ĆE VAM BESPLATNU KONZUMACIJU.

 

CI VEDIAMO SABATO 27.01.2018. AL GUBILEO 10. "UMAGO OPEN" 2018

 

SPORTSKI POZDRAV,

 

MOK UMAG-CPM UMAGO

Edi Forza

Predsjednik kluba i

Organizacioni odbor Asocijalni

 1. JUBILARNOG „UMAG OPEN“ 2018

 

 

Kontakti:
Danko Brajković – voditelj takmičenja (dvorana Stella Maris) +385 95 9117430

Ivica Ico Radočaj – glavni voditelj takmičenja (dvorana OŠ Marija i Lina)            +385 98 1738007

Goran Slavujević (voditelj staff-a) +385 98 9045682

Edi Forza (direktor turnira) +385 98 224960

www.mokumag.hr

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.