U UMAGU PAO LIDER ISTARSKOG DJELA MEĐUŽUPANIJSKE LIGE MLAĐIH KADETA MOK ROVINJ 1

 

MLAĐI KADETI „MOK UMAG-CPM UMAGO OVAJ VIKEND OSTVARLI STOPOSTOTNI UČINAK U 4. KOLU MEĐU ŽUPANIJSKE MLAĐE KADETSKE LIGE.

 

Danas u subotu 03.02. sa početkom u 14,00 h  u dvorani  OŠ Marije i line u Umagu, u 4 kolu međužupanijske lige mlađih kadeta , MOK UMAG-CPM UMAGO je ostvario stopostotni učinak, pobijedivši ekipu OK CENTURION iz Pule rezultatom 2:0 u setovima (25:10 i 25:15)  i ekipu MOK ROVINJ 1 isto tako rezultatom 2:0 u setovima (25:21 i 25:21), dosadašnjeg lidera Istarskog djela lige.

Prva utakmica za naše dečke protekla je očekivano što se tiče igre i rezultata. Naši dečki su u oba seta vodili od samog početka i mirno priveli utakmicu kraju.

U drugoj utakmici protiv lidera naše regije, ekipe MOK Rovinj 1, naši dečki su pokazali sve ono što ih je trener naučio ove dvije godine, te imali smo priliku vidjeti i vrlo zrelu igru, taktički, od strane naših dečki. Već u prvom djelu prvenstva se vidjelo u dvije utakmice koje su odigrane protiv ekipe MOK Rovinj 1 da se naši dečki mogu nositi sa njima, što je danas na kraju i rezultiralo pobjedom. Dokaz je to predanog rada u klubu, redovitih treninga dečki i trenera. Vidljiv je napredak i samim time dolaze i ovakvi rezultati. Čestitke i protivniku dečkima ekipe MOK ROVINJ 1 na lijepoj i borbenoj igri.
Kao klub smo jako ponosni na ovakve rezultate, te trud uložen u radu sa mladima, i to ćemo uvijek podržavati. Čestitamo dečkima na ovim pobjedama i samo tako nastavite.

Moramo isto tako čestitati svima koji su danas u velikom broju došli bodriti te naše mlade nade, od roditelja, prijatelja sportskih djelatnika te članova seniorske ekipe, jer takva podrška kakva je bila danas na tribinama, sigurno je bio dodatni poticaj i za ovakav rezultat, a naši dečki su ih nagradili lijepom igrom.

Za MOK UMAG-CPM UMAGO su igrali: Paljuh Nicola, Fabijanić Patrik, Rabar Vukić Dominik, Hatemič Dominik, Vežnaver homas, Četojević Alex, Kremer Danijel, Grassy Ryan, Krasti Christopher, Nadal Gabrijel

Hvala svima koji su došli, još jednom.

 

REZULTATI SVIH DANAS ODIGRANIH UTAKMICA:

MOK UMAG – OK CENTURION        2:0 (25:10, 25:15)

MOK ROVINJ 1- MOK ROVINJ 2       2:0 (25:07, 25:11)

MOK UMAG – MOK ROVINJ 1         2:0  (25:21, 25:21)

MOK ROVINJ 2 – OK CENTURION   0:2  (16:25, 17:25)

  Čestitke svima još jednom.

Edi Forza

Predsjednik

MOK Umag-CPM Umago

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.