NAJMASOVNIJE OKUPLJANJE ODBOJKAŠA NA 10. JUBILARNOM „UMAG OPEN 2018“ MEĐUNARODNOM TURNIRU U REKREATIVNOJ I VETERANSKOJ ODBOJCI ZA MUŠKE I ŽENSKE EKIPE

Najmasovnije okupljanje odbojkaša na 10. JUBILARNOM „UMAG OPEN 2018“ međunarodnom Turniru u rekreativnoj i veteranskoj odbojci za muške i ženske ekipe

 

Jučer u  subotu 27. siječnja 2018. sa početkom u 9 sati, u umaškim dvoranama u Osnovnoj školi Marije i Line te u dvorani u Stela Marisu, održao se 10. Jubilarni UMAG OPEN 2018., Turnir u odbojci, u muškoj i ženskoj konkurenciji, međunarodnog karaktera, na kojem je došlo rekordnih 52 ekipe, iz 4 zemalja, najveći turnir takve vrste na ovim prostorima srednje Europe.
Na turnir je sudjelovalo ukupno 52 ekipe (27muških i 25 ženskih ekipa) iz Italije, BiH, Slovenije i Hrvatske.

Cijelog dana u obje dvorane, tijekom razigravanja po skupinama, imali smo priliku vidjeti vrhunske dvoboje. U ekipama su učestvovali/e i bivši nekadašnji prvotimci klubova iz ovih zemalja koji su doprinijeli tome da smo mogli gledati vrlo atraktivnu i vrhunsku odbojku u obje konkurencije. Nakon razigravanja po skupinama odigrana su još četvrtfinala, polufinala i finala te razigravanje za 3 i 4 mjesto.

Pobjednici ovog 10. Jubilarnog „UMAG OPEN 2018“ na kraju su bili, u muškoj konkurenciji ekipa ŠPRICER TEAM iz Maribora, (Slovenija) koja je u finalu pobijedila ekipu ŠD HIT iz Nove gorice (SLO) rezultatom 2:1 u setovima, a kod žena najbolja je bila ekipa MAREA iz Rovinja (Hrvatska) koja je u ženskom finalu pobijedila ekipu MONT FLY TEAM iz Ljubljane (SLO) rezultatom 2:0 u setovima. Finala su bila upravo kakvu su organizatori priželjkivali a mnogobrojna publika je mogla uživati u vrhunskim potezima ekipa.

Nakon turnira svi sudionici i pratioci su se družili na zajedničkoj večeri uz živu muziku, gdje je i izvršena podjela nagrada najboljima. Nagrade najboljima su uručili, sa strane grada dogradonačelnik gospodin Ivan Belušić, te sa strane kluba MOK UMAG-CPM UMAGO (glavnom organizatoru turnira) predsjednik Edi Forza. Posebne plakete su uručene i volonterima SD IKB Umag koji od prvog dana bezrezervno pomažu u organizaciji ovog našeg turnira, te gradu Umagu koji sve ove godine pruža svestranu podršku organizatorima ovog eventa.

Ovaj turnir ima i veliki promotivni značaj za odbojku u samom gradu Umagu. Sve je to ujedno i rezultat rada kluba, sportske zajednice grada Umaga, te grada Umaga, koji čine puno za promicanje grada Umaga kao grada sporta, te uključivanje sve više mladih u sportske aktivnosti. Grad Umag je grad koji aktivno brine svojim angažmanom i pomoći  o sportskim aktivnostima svojih građana, svih dobnih i sportskih kategorija.  Ovo nas još više veseli da smo upravo sa našim turnirom započeli godinu, u kojoj grad Umag slavi ovo važno i prestižno imenovanje - Umag Europski grad sporta 2018

 To predstavlja veliko priznanje svima nama i gradu Umagu, koji su godinama ulagali u sport i pogotovo u mlade.

Ovim putem se želim zahvaliti svim učesnicima 10 Jubilarnog „UMAG OPNE 2018“, sucima hrvatske udruge sudaca istarske županije, trenerima MOK Umag i OK Umag, svim volonterima koji su pomagali na turniru u pripremi i realizaciji, te posebno gradu Umagu sa svojim odjelima, logistikom i infrastrukturom, medijima koji su nas popratili te našim sponzorima.

Jedno veliko hvala svima još jednom  i vidimo se dogodine na 11 „UMAG OPEN 2019“

 

 

 

MOK UMAG-CPM UMAGO

Predsjednik kluba

I organizacionog odbora

Edi Forza

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.